Døgnrapporten i Frederikssund: tirsdag den 14. december

Profilbillede
dato

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbiler, Espergærde

Klokken 07.08 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson havde tiltvunget sig adgang til to Volkswagen personbiler, som holdt parkeret på Hovgårdsparken mellem søndag klokken 15.00 og mandag klokken 06.00. Indstigningen i begge biler var sket via rudeknusning, og fra den ene bil var midterkonsollen med navigation stjålet, mens entertainmentskærmen var stjålet fra den anden bil.

Fra en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Grydemosevej, blev der mellem lørdag klokken 00.05 og mandag klokken 09.00 stjålet et integreret frontpanel med gps og radio. Indstigning skete ved rudeknusning.

Midterkonsollen i en Volkswagen personbil, som holdt parkereret på Grøndalsvænget, var også blevet stjålet af en ukendt gerningsperson. Det var sket mellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 07.30, hvor gerningspersonen havde knust en rude i bilen for at skaffe sig adgang. 

Nordsjællands Politi har en formodning om, at der kan være tale om samme gerningsperson til tyverierne grundet sammenfald i modus, gerningstidspunkt og –sted.

Tyveri fra personbil, Hillerød

Mellem søndag klokken 23.00 og mandag klokken 07.00 blev der stjålet to kasser med glas fra en Citroën personbil, som holdt parkeret i et parkeringshus på Markedsstræde. Indstigning i bilen var sket via rudeknusning.

Tyveri fra personbil, Helsinge

Fra en Honda personbil, som holdt parkeret på Kæderupvej, blev der mellem lørdag klokken 12.00 og mandag klokken 07.30 stjålet tøj, støvler og værktøj. Indstigning i bilen var sket ved rudeknusning.

Tyveri fra varebil, Frederiksværk

Mellem fredag klokken 14.00 og mandag klokken 08.00 blev sidedøren på en varebil boret op ved låsen, mens køretøjet holdt parkeret på Irisvej. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Tyveri af gummiged, Ålsgårde

Klokken 08.23 blev det anmeldt, at der mellem søndag klokken 12.00 og mandag klokken 06.00 var blevet stjålet en gummiged med gafler og skovl fra en byggeplads på Brovangsvej. Sent samme dag kunne gummigeden via gps spores til Blichersvej i Helsingør, og en patrulje kørte derfor til stedet sammen med ejeren, hvor køretøjet blev udfundet. 

Boder ved julemarked opbrudt, Hillerød

Klokken 08.32 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson i løbet af natten havde opbrudt flere boder ved Hillerød Julemarked. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Hærværk, Gilleleje

Mellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 09.30 blev der udøvet hærværk på en personbil, som stod parkeret på Ahornvænget. Hærværket bestod i, at en ukendt gerningsperson havde punkteret alle fire dæk på bilen.

Hærværk, Helsinge

Klokken 11.21 blev det anmeldt, at alle fire dæk på en Audi, som holdt parkeret på Vinkelvej, var blevet punkteret. Hærværket var sket mellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 06.50. 

Kørte uden kørekort, Smørum

En 45-årig mandlig bilist fra Smørum blev mandag klokken 12.06 standset, da han kom kørende ad Hove Bygade. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere havde fået inddraget sit kørekort. 

Stakit ødelagt, Gilleleje

Et stakit på Gilleleje Hovedgade er mellem fredag klokken 12.30 og lørdag klokken 07.00 blevet ødelagt. Hærværket blev anmeldt mandag klokken 12.43.

Mistænkelig mand, Humlebæk

En mand vakte mandag eftermiddag klokken 12.50 mistanke, da han gik ind ved en adresse på Gl. Strandvej. Stedets beboer rettede henvendelse til manden for at finde ud af, hvad hans ærinde var, hvorefter han gik fra stedet. Manden beskrives som dansk af udseende, lys i huden. 30-40 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning og iklædt armytøj.

Taske stjålet fra bil, Virum

En 82-årig kvinde fra Holte fik mandag eftermiddag klokken 13.00 stjålet sin taske. Tasken stod på bagsædet i kvindens bil ved REMA 1000 på Skovridergårdsvej, og mens hun var ved at lægge sine varer i bagagerummet, så en tyv sit snit til at stjæle tasken.

Ridser i lakken, Gentofte

En ukendt gerningsmand har mellem fredag middag og søndag morgen lavet flere ridser i en Mini Cooper, som holdt på Jægervangen. Hærværket blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 14.20.

Færdselsuheld, Farum

Klokken 16.52 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Frederiksborgvej, idet en bil ført af en 65-årig mand fra Farum havde påkørt en 17-årig mandlig fodgænger fra Farum, der var ved at krydse Frederiksborgvej i et fodgængerfelt.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 65-årige blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser, imens den 17-årige, der umiddelbart var lettere tilskadekommen, blev kørt på skadestuen for at blive kontrolleret.

Lugt af gas, Kgs. Lyngby

Klokken 16.53 blev det anmeldt, at det lugtede af gas i en opgang på Mortonsvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, men det var ikke muligt at måle noget gas i området.

Mistænkeligt forhold, Ålsgårde og Hellebæk

Klokken 16.26 blev det anmeldt på vegne af en 18-årig kvinde, at en fremmed mand var gået efter den 18-årige fra Hellebæk Station og hjem til den 18-åriges og denne families bopæl i Ålsgårde, og at han nu stod ude foran og kiggede ind ad vinduerne.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 35-årig udenlandsk mand blev truffet. Der var ikke grundlag for at sigte manden for noget, så efter hans generalia var blevet sikret, blev han bortvist fra stedet.

Klokken 18.01 blev det så anmeldt fra en bopæl i Hellebæk, at en fremmed mand var gået ind af en ulåst dør, hvor han havde taget sine sko af. Beboeren havde fået gennet manden ud igen og dernæst kontaktet politiet, der kort efter ankom til stedet. Her blev den 35-årige igen truffet, og denne gang blev han anholdt og taget med i detentionen for at sove sin rus ud, idet han blev skønnet påvirket i svær grad.

Uro og uorden, Farum

Klokken 18.39 blev det anmeldt, at der blev fyret fyrværkeri af ved Farum Station, muligvis kanonslag. En patrulje blev sendt til stedet, men det var desværre ikke muligt at finde nogen personer, der havde relation til affyringen.

 

Tyveri fra personbil, Skodsborg

Klokken 19.35 blev det anmeldt, at der imellem klokken 17.00 og 19.20 var blevet stjålet en taske inklusive indhold fra en personbil, der havde holdt parkeret foran Skodsborg Kurhotel. Tyvene var kommet ind ved at smadre den venstre siderude.

 

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

Klokken 19.49 blev det anmeldt, at der blev fyret fyrværkeri af på Nørgaardsvej, muligvis kanonslag, og at en postkasse ved en butik var blevet sprængt i stykker i den forbindelse. Flere patruljer blev sendt til stedet, men det var desværre ikke muligt at finde nogen personer, der havde relation til affyringen.

 

Uro og uorden, Helsingør

Klokken 20.25 blev det anmeldt, at der blev fyret fyrværkeri af ved Helsingørhallen, muligvis kanonslag. En patrulje blev sendt til stedet, men det var desværre ikke muligt at finde nogen personer, der havde relation til affyringen.

 

Uro og uorden, Gilleleje

Klokken 20.43 blev det anmeldt, at der blev affyret fyrværkeri, muligvis kanonslag, i området ved Gilleleje Stationsvej nær Remisen. En patrulje blev sendt til stedet, som traf en gruppe unge mennesker, der hang ud på p-pladsen ved REMA 1000. Det var i første omgang ikke muligt at knytte de unges tilstedeværelse sammen med affyringen af fyrværkeriet tidligere, men de unges generalia blev sikret til sagen.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Værløse

Klokken 21.14 var en patrulje forbi skolegården på Søndersøskolen. Her blev to mænd truffet, og den ene, en 19-årig mand fra Værløse, blev sigtet for at have været i besiddelse af en mindre mængde hash.

Færdselsuheld, Frederikssund

Klokken 23.15 blev det anmeldt, at der 5 minutter forinden var sket et færdselsuheld på Frederikssundsvej ud for Store Rørbækvej, idet en personbil havde påkørt en pony, der havde befundet sig ude på vejen uden mennesker i nærheden. Politiet blev sendt til stedet, ligesom en dyrlæge ankom for at aflive ponyen.

I løbet af natten blev det afklaret, hvem ejeren af ponyen var, og ejeren ville sørge for at få fjernet ponyen fra vejrabatten.

Uro og uorden, Helsingør

Klokken 23.57 blev det anmeldt, at der blev fyret fyrværkeri af ved Rønnebærskolen, muligvis kanonslag. En patrulje blev sendt til stedet, men det var desværre ikke muligt at finde nogen personer, der havde relation til affyringen.

Spirituskørsel og narkokørsel, Helsinge

Klokken 00.12 blev en 19-årig mandlig bilist fra Græsted standset og kontrolleret på Kongensgade. Her fik han både alko- og narkometer til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for begge forhold og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi