Karen fra Frederikssund Kommune fandt tre nye veninder til hygge, caféture og cykelture på Boblberg


Karen på 64 år var tilflytter og startede fuldstændigt fra 0, da hun ikke havde nogen omgangskreds i den nye by. Af sin datter fik hun anbefalet Boblberg, og sammen oprettede de en bruger til Karen.

”Jeg tænkte over det længe, det var grænseoverskridende, men så oprettede jeg en bruger sammen med min datter”, siger Karen

Karen oprettede en bobl og fik henvendelser fra tre jævnaldrende damer. Alle tre er i dag blevet rigtig gode veninder for Karen, som hun ses med hver for sig. To af kvinderne har haft samme arbejdskarriere som Karen, og de har derfor en helt speciel kemi sammen.

Sammen hygger de hjemme hos hinanden, tager på café og cykler sammen. Den ene af veninderne og hendes mand er også blevet rigtig gode venner med Karen og hendes mand.

 ”Det er bare så dejligt at have fundet nogle skønne piger, der kender byen ud og ind. Så befriende, at andre end mig også har brug for at stifte nye bekendtskaber i min alder.”

Karen er glad for, at hun tog springet og brugte Boblberg, selvom det kan være grænseoverskridende.

”Jeg synes, Boblberg er alletiders, man skal lige over den der hurdle, når man aldrig har prøvet sådan noget før. Det koster noget at få nogen venner, men det er det hele værd”, slutter Karen.

Kilde: Boblberg
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.