Kilde: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Nyt fra Frederikssund - mandag den 27. juli

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kobbertagrender stjålet

Jægerspris: Mellem fredag eftermiddag klokken 14.00 og søndag morgen klokken 09.00 er der stjålet to kobbertagrender og ti kobbernedløbsrør fra Krogstrup Kirke.

Tre færdselsuheld

Hillerød: Søndag eftermiddag skete der tre færdselsuheld på Hillerødmotorvejens forlængellse. Det første uheld skete klokken 14.25, hvor en 59-årig kvinde fra Vanløse påkørte den forankørende bil, der blev ført af en 51-årig kvinde fra Rødovre. Umiddelbart efter blev en 36-årig kvindelig bilist fra Fredensborg påkørt af en bagvedkørende 32-årig mand fra Kalundborg. Dette uheld skete formentlig som følge af det første færdselsuheld. Klokken 15.09 skete det tredje uheld, da en ukendt bilist ville foretage en U-vending, hvilket gjorde, at en 49-årig mand fra Frederiksværk måtte bremse kraftigt op og derved blev påkørt af en bagvedkørende 44-årig kvinde ligeledes fra Frederiksværk. Ingen af færdselsuheldene medførte personskade.

Nægtede at puste i alkometer

Kokkedal: En 44-årig lastbilchauffør blev søndag aften klokken 18.50 standset på Helsingørmotorvejen, hvor han kørsel slingrede fra side til side. Manden ville imidlertid ikke medvirke til en alkometertest. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, og taget med på politistationen, hvor en læge kom for at tage en blodprøve, som skal klarlægge om og i hvilket omfang, han var påvirket af alkohol. 

Unge blev formanet om opførsel

Frederikssund: Otte unge mænd og kvinder i alderen 15-17 år fra Græsted og Frederikssund havde søndag aften klokken 22.21 svært ved at opføre sig ordentligt ved cykelparkeringen ved Frederikssund Station, hvor de skabte uro. En patrulje kom til stedet og havde en adfærdsregulerende samtale med de unge, hvis forældre også blev kontaktet og informeret om deres børns opførsel.

Narkobilist standset

Helsinge: Klokken 01.32 natten til mandag blev en 19-årig mand fra Tisvildeleje standset, da han kom kørende ad Bymosevej. Her viste det sig, at han var narkopåvirket, og han blev derfor sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans påvirkelsesgrad. 

Indbrud i skurvogn

Frederikssund: Mellem fredag klokken 14.00 og mandag klokken 06.45 har ukendte gerningsmænd brudt ind ved at knuse en rude i en skurvogn på Heimdalsvej, hvorfra de har stjålet værktøj. 

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 24. - 27. juli 2020


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk