Nyt fra Frederikssund i politiets døgnrapport

Profilbillede

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lad-elcykler stjålet fra daginstitution, Birkerød

Mellem den 29.12.22, kl. 16.00 og 01.01.23 kl. 12.00 er der blevet stjålet to sorte el-cykler med lad med plads til seks børn fra en daginstitution på Nordvanggårdsvej i Birkerød. El-cyklerne stod aflåst i et metalskur, som var blevet brækket op. Tyveriet blev anmeldt kl. 10.18.

 

Butikstyveri, Kokkedal

En 46-årig kvinde fra Nivå blev kl. 10.25 taget for butikstyveri i Rema1000 på Egevangen i Birkerød. 

 

Kørte i narkopåvirket tilstand, Frederikssund

En 27-årig mand fra Frederiksværk blev kl. 15.45 taget Ved Kilden i Frederikssund for at køre bil i narkopåvirket tilstand og for at være besiddelse af en større mængde hash. Manden er tidligere frakendt førerret til bil. Bilen blev beslaglagt på stedet.

 

Sigtet for narko, Farum

24-årig mand fra Farum blev kl. 18.00 sigtet for besiddelse af hash ved Nygårdterrasserne i Farum. 

 

Brand i juletræ, Kgs. Lyngby

Der brød kl. 18.33 brand i et juletræ i en stuelejlighed på Høstvej i Kgs. Lyngby. Branden blev slukket, inden den spredte sig yderligere.

 

Indbrud på værksted, Nivå

Tirsdag kl. 19.01 brød ukendte gerningsmænd ind i et værksted på Åvænget i Nivå, hvor de stjal flere større genstande. 

 

Konfiskerede joints og kokain, Frederiksværk

En patrulje sigtede tirsdag kl. 20.22 en 15-årig fra Melby og en 16-årig fra Frederiksværk for brud på lovgivningen om euforiserende stoffer, da de blev stoppet på Åsebro i Frederiksværk. De to drenge var begge i besiddelse af joints og kokain. Værger og sociale myndigheder er underrettet. 

 

Konfiskerede kokain, Hillerød

Onsdag kl. 01.00 blev en bil med fire personer stoppet på Overdrevsvej i Hillerød. En af bilens passagerer havde en pose med kokain, og blev derfor sigtet for brud på lovgivningen om euforiserende stoffer. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi