Nyt fra Frederikssund i politiets døgnrapport

Profilbillede

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Gasledning skåret over, Virum

En gasledning blev klokken 08.00 ødelagt i forbindelse med et gravearbejde på Furesøvej. Beboerne i de nærliggende huse blev varslet, og der blev hurtigt slukket for gassen. 

 

Kørte ind i skilt, Hillerød

Klokken 09,40 kørte en 28-årig mand fra Hillerød henover et helleanlæg ind i et vejskilt på Peder Oxes Allé, hvorefter han forlod stedet. Politiet fandt senere frem til manden, som havde kørt bilen, selvom han var frakendt førerretten, hvilket han blev sigtet for.

 

Poser med pantflasker stjålet, Allerød

Flere poser med pantflasker blev onsdag aften klokken 22.30 stjålet fra en carport. Tyveriet blev anmeldt klokken 11.29 den følgende formiddag, og gerningspersonen beskrives som en østeuropæisk udseende mand, 30-40 år, 180 cm høj og almindelig af bygning med brunt kort krøllet hår og iført mørkt tøj.

 

Værktøj stjålet, Veksø

Fra et værksted på Bjellekjærvej er der mellem onsdag aften klokken 20.30 og torsdag klokken 09.00 stjålet diverse værktøj. Tyven har brudt en dør op, for at skaffe sig adgang til værkstedet.

 

Stjal parfume, Kgs. Lyngby

En 32-årig udenlandsk mand uden fast adresse blev klokken 15.15 taget for butikstyveri i Magasin, hvor han havde stjålet en parfume. Manden blev sigtet for forholdet, som han erkendte og betalte i den forbindelse en straksbøde.

 

Færdselsuheld, Vedbæk

Klokken 16.50 skete der et færdselsuheld, da en 38-årig mandlig bilist fra Frederikssund påkørte en 60-årig mandlig cyklist fra Kokkedal. En patrulje kørte til stedet, hvor trafikken i en periode måtte reguleres, mens der blev ryddet op efter uheldet. Grundet lettere tilskadekomst blev cyklisten kørt med ambulance til behandling på hospitalet. Bilisten blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Mand frarøvet kontanter og telefon, Helsingør

En 40-årig mand fra Helsingør anmeldte klokken 16.52, at han tidligere på dagen var blevet udsat for røveri. Ifølge anmeldelsen havde manden omkring klokken 14 befundet sig på Strandgade, hvor fem mænd havde henvendt sig til ham. Her havde de slået ham, så han var væltet omkuld, og derefter blev han fastholdt, sparket og frarøvet bl.a. kontanter og en telefon. De fem mænd forlod efterfølgende stedet.

De beskrives som:
A: mand, mellemøstlig af udseende, 15-17 år, ca. 175 cm, almindelig af bygning, mørk i huden.
B: mand, mellemøstlig af udseende, 15-17 år, ca. 175 cm.
C: mand, mellemøstlig af udseende, 15-17 år, ca. 170 cm.
D: mand, mellemøstlig af udseende, 15-17 år, ca. 170 cm.
E: mand, mellemøstlig af udseende, 15-17 år, ca. 170 cm.

Sagen skal nu efterforskes, og Nordsjællands Politi har derfor ikke yderligere kommentarer. 

 

Besiddelse af stoffer, Virum

En 20-årig mand fra Virum blev klokken 17.24 truffet på Askevænget. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Tyveri af taske, Klampenborg

En 55-årig kvinde fra Frederiksberg anmeldte klokken 18.20, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet sin skuldertaske af en ukendt gerningsperson, mens hun befandt sig på Dyrehavsbakken. Tyveriet var sket mellem klokken 16.00 og 16.30.

 

Butikstyveri, Frederikssund

Personalet i Kvickly på Nygade anmeldte klokken 19.08, at en ung mand blev tilbageholdt i forretningen, idet han havde stjålet en vare derfra. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den unge mand, en 15-årig fra Jægerspris, som blev sigtet for butikstyveri. Grundet hans unge alder blev der efterfølgende taget kontakt til hans forældre samt de sociale myndigheder.

 

Togdriften indstillet, Kgs. Lyngby

Togdriften ved Lyngby Station blev torsdag aften i en periode indstillet i forbindelse med politiets undersøgelser vedrørende en anmeldelse om et muligt røveri i Netto på Jernbanepladsen. Det viste sig dog, at der ikke var tale om et røveri, men om en misforståelse i forretningen.

 

Hærværk, Farum

Klokken 20.23 indløb der anmeldelse om, at en gruppe unge mennesker befandt sig på en byggeplads på Frederiksborgvej, hvor de begik hærværk. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og ved ankomsten kunne det konstateres, at en række vinduer var ødelagt. De unge mennesker var dog forsvundet, og de var ikke mulige at finde i området. 

 

Mand sigtet for flere forhold, Helsingør

Klokken 21.16 blev en 31-årig mand fra Helsingør anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet han havde en voldelig adfærd over for andre personer på Bjergegade. Han blev derudover også sigtet for fornærmelig tiltale mod en polititjenestemand. 

 

Uro og uorden, Farum

Klokken 21.50 blev det anmeldt, at der var opstået diskussion og muligvis tumult mellem nogle kvinder og en buschauffør ved et busstoppested på Bybækpark, idet kvinderne ikke ville vise billet. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet, og kvinderne og buschaufføren blev her truffet. Patruljen fik en adfærdsregulerende samtale med dem, hvorefter kvinderne blev bortvist fra bussen.

 

Færdselsuheld, Klampenborg

På Strandvejen eftersatte en patrulje klokken 21.58 en motorcyklist, som ikke ville efterkomme deres anmodning om at standse. Motorcyklisten kørte med høj fart i et sving, hvilket resulterede i, at han mistede herredømmet over motorcyklen og væltede. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse motorcyklisten, som viste sig at være en 24-årig mand fra Valby. Han blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

 

Besiddelse af stoffer, Helsingør

På Stengade traf en patrulje klokken 00.05 en 43-årig mand fra Helsingør. Da han var i besiddelse af en mindre mængde kokain, blev han sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Farum

En patrulje standsede klokken 01.15 en 24-årig mandlig bilist fra Skævinge på Paltholmvej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. En passager i bilen, en 34-årig mand fra Farum, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 24-årige bilists eventuelle narkopåvirkning.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi