Nyt fra Frederikssund i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mand vakte mistanke, Græsted

Søndag morgen klokken 08.45 vakte en 36-årig mand mistanke, da han pludselig stod i en have på Moseager og bad om at låne en telefon. Husets beboer kontaktede politiet og en patrulje blev sendt til stedet. Manden blev kørt til den nærmeste tog-station og blev vejledt om at tage toget hjem.

 

Røglugt men ingen brand, Frederiksværk

Søndag formiddag klokken 10.19 kom en anmeldelse om mulig brand i en bolig på Skibsvænget. Det viste sig imidlertid, at der var tale om en overspænding på el-nettet, som havde forårsaget noget røglugt fra en el-installation, men der var heldigvis ingen brand.

 

Sigtet for narkokørsel, Snekkersten

En 32-årig mand fra Helsingør blev klokken 13.29 standset, da han kom kørende ad Agnetevej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af THC og kokain. Den 32-årige blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen. Herudover blev han sigtet for at være i besiddelse af narko samt for at køre bil uden førerret.

 

Røver bed butiksmedarbejder, Hornbæk

En ukendt gerningsmand stjal søndag kl. 15.32 et ukendt antal varer fra SuperBrugsen på Sauntevej i Hornbæk. En person forsøgte at tilbageholde tyven, men blev bidt i armen, hvorefter en anden mand greb ind. Gerningsmanden slog vedkommende i baghovedet med en knytnæve og flygtede herefter fra stedet. 

 

Mindreårige butikstyve, Hillerød

To piger på 13 blev søndag kl. 17.00 taget for butikstyveri i Bilka på Slotsarkaderne i Hillerød. Pigernes forældre og sociale myndigheder er underrettet. 

 

Snacktyveri, Charlottenlund

En 17-årig mand Albertslund blev søndag kl. 18.56 sigtet for butikstyveri efter at han forlod Coop 365 på Jægersborg Alle med drikkeyoghurt, is og chokoladebarer. Manden blev sigtet for butikstyveri. 

 

Førte køretøj i frakendelsestid, Kgs. Lyngby

En 37-årig mand fra Kgs. Lyngby blev søndag kl. 21.50 sigtet for at føre et køretøj på Klampenborgvej i sin frakendelsestid.
 

Narkopåvirket kørsel, Kgs. Lyngby

En 44-årig mand blev kl. 27.17 taget for at køre bil i narkopåvirket tilstand på Klampenborgvej i Kgs. Lyngby. Bragt til nærmeste hospital for at få udtaget blodprøve.

Spirituskørsel, Frederikssund

En 38-årig mand fra Nimtofte blev kl. 00.34 sigtet for spirituskørsel på Græse Strandvej i Frederikssund. Da alkometeret vist en promille på over 2.00 blev køretøjet beslaglagt på stedet efter reglerne om vanvidskørsel. Manden bragt til nærmeste hospital for udtagning af blodprøve.

Tyveri på byggeplads, Birkerød

Mellem fredag den 6.1 kl. 14:00 og mandag den 9.1 kl. 04:30 har der været tyveri på en byggeplads på Tyringevej i Birkerød. Al værktøj, en vaskemaskine, en tørretumbler og tre stålbordplader er meldt stjålne.

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi