Nyt fra Frederikssund i politiets døgnrapport

Profilbillede

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Hillerød

Mellem mandag klokken 15.30 og tirsdag klokken 07.57 blev runde knust i en Skoda personbil, som holdt parkeret på Granbakken. Fra køretøjet blevet der stjålet en computer.

 

Gasledning gravet over, Frederikssund

Klokken 10.25 indløb der anmeldelse om, at en gasledning var blevet gravet over på Færgevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor skaden blev udbedret, og der var derfor ingen fare for beboerne i området.

 

Færdselsuheld, Slangerup

På Roskildevej skete der klokken 10.28 et færdselsuheld, da en 23-årig kvindelig knallertfører fra Frederikssund påkørte en 65-årig mandlig bilist fra Ballerup. En patrulje kørte til stedet, og knallertføreren blev her sigtet for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed. 

 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet.

 

Uro og uorden, Skibby

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 11.37, befandt tre mænd sig på en parkeringsplads på Hovedgaden, hvor de skulle have sparket til en hjertestarter og i øvrigt havde en adfærd, som skabte uro for de forbipasserende. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde de tre mænd i området.

 

De beskrives som: 
A: mand, 30-40 år, 170-175 cm., muskuløs af bygning. Iført gråt joggingsæt. Yderligere kendetegn: tatoveringer i hovedet.
B: mand, ca. 28 år, 170-175 cm. Iført sort hættetrøje og lyse cowboybukser.
C: mand, 28-35 år, 170-175 cm. Iført kasket, sort hættetrøje og lyse cowboybukser.

 

Brand i forladt bygning, Frederikssund

Klokken 12.05 blev det anmeldt, at der var brand i en forladt bygning på Blødevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev iværksat.

 

Årsagen til branden er endnu ikke endeligt fastslået, men det kan ikke afvises, at den kan have været påsat. 

 

Færdselsuheld, Skibby

På Lindegårdsvej skete der et færdselsuheld klokken 13.16, da en 71-årig mandlig bilist fra Skibby påkørte en 62-årig mandlig bilist fra Maribo. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men begge parter blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

 

Den 71-årige blev af en patrulje, som var blevet sendt til stedet, sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Færdselsuheld, Hillerød

På Herredsvejen skete der klokken 14.14 et færdselsuheld mellem en 32-årig mandlig bilist fra Brøndby og en 57-årig mandlig motorcyklist fra Frederiksværk. Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men motorcyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

 

Bilisten blev af en patrulje, som var blevet sendt til stedet, sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Tyveri af pung, Helsingør

På vegne af en ældre kvinde fra Vedbæk blev det klokken 14.35 anmeldt, at kvinden tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung. Kvinden havde mellem klokken 13.40 og 13.50 befundet sig i Ilse Jakobsen-butikken på Stengade, hvor hun havde haft pungen i sin taske. Da hun skulle betale for en vare, opdagede hun, at pungen var blevet stjålet.

 

Tyveri af pung, Hillerød

En 68-årig kvinde fra Korsør anmeldte klokken 14.37, at hun havde fået stjålet sin pung tidligere på dagen. Hun havde været på apoteket på Slotsgade, hvor hun omkring klokken 12.00 havde brugt pungen, og efterfølgende opdagede hun, at den var blevet stjålet, og at der var forsøgt hævet penge fra hendes konto.

 

Tricktyv på p-plads, Gentofte

En tricktyv var mandag eftermiddag mellem klokken 15.00 og 15.30 på spil på en p-plads på Nybrovej. Her blev en 75-årig kvinde passet op en mand, som stillede hende nogle forskellige spørgsmål. Herefter opdagede kvinden, at hendes pung var blevet stjålet fra den taske, som den lå i. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, brun i huden med kort sort hår, 40-45 år, 175-185 cm høj, engelsktalende og iført hvid bluse og sorte bukser. Tricktyveriet blev anmeldt klokken 16.33.

 

Kørte narkokørsel og uden kørekort, Helsingør 

En 24-årig mand fra Fredericia blev tirsdag eftermiddag klokken 16.42 sigtet for narkokørsel, for at køre bil uden førerret og for brugstyveri. Manden blev standset på Helsingørmotorvejen.

 

Kvinde skabte uro på spisested, Gentofte

En 25-årig kvinde fra Gentofte blev tirsdag aften klokken 18.24 bortvist fra Bistro 28, hvor hun med sin opførsel skabte uro og uorden.

 

Kørte alt for stærkt og uden kørekort, Fjordlandsvej

Tirsdag aften klokken 18.31 blev en 31-årig mand fra Holeby standset, efter han havde kørt langt hurtigere end den tilladte hastighed på Fjordlandsvej. Manden blev sigtet for forholdet og for at køre bil uden førerret.

 

Havde hash på sig, Hillerød

En 19-årig mand blev klokken 19.13 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash, da han blev truffet af en patrulje på Sophienborg Allé.

 

Vanvidsbilist fik beslaglagt bil, Birkerød

Klokken 02.36 natten til onsdag kørte en 24-årig kvindelig bilist fra Birkerød ind i en 18-årig mandlig bilist fra Farum. Påkørslen skete på Bistrupvej, hvor den 19-årige holdt i en svingbane og ventede på at kunne dreje ind på en tankstation. En alkometertest viste, at den 24-årige kvinde havde en promille på over to og den bil, som hun kørte i blev derfor beslaglagt efter reglerne om vanvidskørsel. Der er ingen melding om personskade i forbindelse med påkørslen.

 

Ureglementerede stilladsklatrere ved slottet, Hillerød

En patrulje måtte klokken 04.15 køre til Frederiksborg Slot efter en anmeldelse om, at to personer befandt sig på et stillads. De to, en 26-årig kvinde og en 45-årig mand begge fra Hillerød, blev efterfølgende truffet i Slotsgade, hvor patruljen tog en alvorssnak med dem.

 

Sigtet for spirituskørsel, Snekkersten

Onsdag morgen klokken 06.05 blev en 50-årig mand fra Helsingør standset på Kongevejen, hvor han havde været ved at påkøre et redningskøretøj. En alkometertest viste, at mandens promille var højere end tilladt, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler