Nyt fra Frederikssund i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Påkørte autoværn, Virum

En 23-årig kvinde fra København påkørte tirsdag klokken 07.30 to autoværn på Lyngby Omfartsvej. Det var formentlig for høj hastighed, som var årsag til uheldet. Kvinden blev kørt til tjek på hospitalet efter uheldet.

Biler stødte sammen, Frederikssund

En 74-årig kvinde fra Hundested kørte tirsdag klokken 10.53 ind i en jævnaldrende kvinde fra Frederikssund. Uheldet skete på Frederikssundsvej og der skete umiddelbart ingen alvorlig personskade ved sammenstødet.

Ild i skur, Frederikssund

Tirsdag klokken 11.34 kom en anmeldelse om, at der var gået ild i et skur ved en ejendom i Færgeparken. Beboerne i en opgang i ejendommen blev for en sikkerheds skyld evakueret, og kunne efter branden var slukket vende tilbage til deres boliger. Branden er formentlig opstået i forbindelse med brug af en ukrudtsbrænder.

Ild i villa, Farum

Mandag eftermiddag klokken 14.44 opstod der brand i en villa på Solbakken. Ilden er efter al sandsynlighed opstået i forbindelse med brug af en ukrudtsbrænder. Ilden nåede at få fat i villaens tagkonstruktion, inden det lykkedes at slukke den

 

Faldt af motorcykel, Gentofte

En 40-årig mand fra Gentofte var kl. 15.12 ude at køre motorcykel med en 38-årig kvinde fra Gentofte siddende på. I krydset Snogegårdsvej/Vangede Bygade accelererede den 40-årige, hvilket medførte, at kvinden faldt af motorcyklen. Kvinden blev bragt til et tjek til nærmeste hospital. 

Kørte i grøften, Lynge

En 19-årig ung mand fra Slangerup kørte kl. 15.37 i grøften efter, at han kortvarigt før det lysregulerende kryds ved Ganløsevej i Lynge ikke rettidigt havde set, at de forankørende nedsatte hastigheden. For at undgå påkørsel undveg manden til venstre, og kørte i grøften.

Røveri, Humlebæk

Kl. 15.39 skete der et røveri mod NETTO på Torpenvej i Humlebæk. To butikstyve overfaldt en butikstyv, og tildelte ham adskillelige slag og spark, hvorefter de flygtede fra stedet med et ukendt antal koster fra butikken.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

To kvinder fra Kgs. Lyngby på henholdsvis 38 år og 17 år blev kl. 16.08 sigtet for butikstyveri af parfumer i Magasin på Lyngby Hovedgade i Kgs. Lyngby. 

Sigtet for narko, Hillerød

En 38-årig mand fra Helsinge blev kl. 15.45 sigtet for besiddelse af hash og heroin på Frederiksværkgade i Hillerød.

Sigtet for amfetamin, Hillerød

En 29-årig mand fra Hillerød blev kl. 16.15 sigtet for besiddelse af en større mængde amfetamin på Københavnsvej i Hillerød. 

Kæntret kajak, Hellebæk

En 59-årig mand fra Helsingør kæntrede kl. 18.18 med sin kajak ud for Nordre Strandvej i Hellebæk. Manden blev reddet i land og bragt til nærmeste hospital for observation. 

 

Taget for fart, Hornbæk

En udenlandsk mand blev kl. 19.10 taget for hastighedsovertrædelse på Borsholmvej i Hornbæk. Manden blev registreret for at køre 70 km/t på en vej, hvor en færdselstavle tilkendegav 40 km/t.

Sigtet for narko, Humlebæk

En 22-årig mand fra Fåborg blev kl. 20.34 sigtet for besiddelse af skunk på Hal Kochs Vej i Humlebæk.

Sigtet for hash, Humlebæk

En 19-årig ung mand fra Humlebæk blev kl. 21.05 sigtet for hash på Hal Kochs Vej i Humlebæk.

Narkokørsel og manglende kørekort, Slangerup

En 33-årig kvinde blev kl. 00.10 sigtet for at køre bil på Roskildevej i Slangerup, selvom hun var påvirket af euforiserende stoffer, og ikke havde førerret. 

Spirituskørsel, Nivå

En 30-årig mand fra Hillerød blev kl. 02.37 sigtet for at køre spirituskørsel på Nivåhøj i Nivå

Sigtet for vold, Farum

En 27-årig mand fra Farum blev kl. 02.44 sigtet for vold efter at have skubbet en anden i brystet på Frederiksborgvej i Farum. 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi