Nyt fra Frederikssund i politiets døgnrapport

Profilbillede

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ild i hæk, Smørum

Mandag formiddag klokken 10.18 kom en anmeldelse om, at der var ild i en hæk langs en ejendom i Folekær. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at det var brug af en ukrudtsbrænder, som var årsag til branden. Der skete kun skade på hækken, og en 65-årig mand fra Roskilde blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

 

Stillads stjålet, Allerød

Fra et skur på Rådhusvej blev der mandag ved middagstid stjålet et stillads samt diverse maskiner. En patrulje kørte til stedet og efterfølgende rundt i området, men det var ikke muligt at finde gerningsmanden, som ifølge anmeldelsen kørte i en sort VW Passat med trailer eller anden form for påhængsvogn.

 

Røgudvikling i kælderrum, Kgs. Lyngby

Klokken 14.10 mandag eftermiddag kom en anmeldelse om, at der var brand i en bygning på Søltøfts Plads. Politi og brandvæsen kørte til stedet og kunne konstatere, at der ikke var brand men derimod røgudvikling fra et varmeskab i kælderen. 

 

Sigtet for spirituskørsel, Helsingør

En 41-årig mand fra Helsingør blev mandag eftermiddag klokken 15.24 sigtet for spirituskørsel. Manden blev truffet i sin bil, da han kom kørende ad Kongevejen.

 

Ulovlig omgang med hittegods, Jægerspris

Mandag eftermiddag omkring klokken 16 blev en 44-årig mand fra Frederikssund sigtet for ulovlig omgang med hittegods. Manden blev sigtet efter en borger havde kontaktet politiet og oplyst, at hans stjålne el-cykel befandt sig på en ejendom på Håndværkervej. El-cyklen blev efterfølgende afleveret tilbage til borgeren.

 

Skabte uro og uorden, Helsingør 

To mænd på henholdsveis 31 og 32 år blev mandag eftermiddag klokken 16.41 bedt om at forlade området omkring Helsingør Station, hvor de skabte uro og uorden.

 

Havde hash på sig, Dyssegård

En 55-årig mand fra Frederiksberg blev mandag aften klokken 18.12 fundet i besiddelse af en plade hash, da en patrulje traf ham på Vangedevej. Manden blev sigtet for forholdet og hashen blev konfiskeret.

 

Kørte uden kørekort, Værløse

Mandag aften klokken 22.20 blev en 61-årig kvinde standset i sin bil på Ring 4. Her viste det sig, at hun tidligere havde fået inddraget sin førerret, og derfor blev hun sigtet for kørsel uden førerret.

 

Spritbilist kørte galt, Tikøb

En 32-årig kvinde fra Tikøb, blev natten til tirsdag sigtet for spirituskørsel og kørsel uden førerret, efter hun klokken 01.29 mistede herredømmet over sin bil på Hornbækvej. Kvinden påkørte et vejskilt og et hegn og endte på en mark. En alkometertest viste, at kvindens promille var højere end den tilladte, og hun blev foruden spirituskørsel også sigtet for kørsel uden førerret. Kvinden blev tilset af ambulancepersonale og efterfølgende taget med på politigården til nærmere afhøring. Her blev der også rekvireret en læge, som tog en blodprøve fra kvinden. Prøven skal fastlægge den 32-åriges nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Påkørte autoværn, Hørsholm

Usserød Kongevej var tirsdag morgen spærret godt en halv times tid, efter en bil klokken 06.23 havde påkørte autoværket. Der er ikke nogen meldinger om personskade i forbindelse med uheldet.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 30. maj - 05.juni 2022

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler