Rørbæk FC overmandet af Ølstykke FC trods udfordringer og solid indsats af målmanden

Mørkelagt stadion
Profilbillede
dato

Rørbæk FC kæmpede sig igennem en udfordrende kamp på hjemmebane mod Ølstykke FC. Med afgørende afbud og belysningstekniske problemer blev det en svær dag for assistenttræner Brian Kaas og hans tropper.

Assistenttrænerens reaktion på kampens forløb var præget af en vis skuffelse, men med erkendelse af dagens udfordringer. "Vi var ramt af for mange afbud på de vigtige positioner, og tabte til et bedre hold på dagen," udtalte Brian Kaas efter kampen.

Selvom Rørbæk FC ikke havde meget at glæde sig over denne dag, så kunne Brian Kaas fremhæve målmand Ole for sin solide indsats, der holdt holdet inde i kampen de første 15 minutter. Desværre blev det ikke til mere, da Ølstykke hurtigt scorede tre mål.

Blandt udfordringerne, som holdet stod overfor, var der også problemer med belysningen, hvilket forlængede kampens start med 15 minutter. Assistenttræneren udtrykte humoristisk, "Vi håber, at alle er kommet tilbage fra efterårsferien inkl. lysmanden, da vi endnu engang måtte vente 15 min før der kom lys på stadion. Havde måske været bedre med en aflysning og så 'kun' tabt 3-0."

På trods af resultatet nægtede Rørbæk FC's spillere at give op, og Brian Kaas roste flere af sine spillere for deres indsats. Udover målmand Ole blev Friis løftet frem for sin kampånd i forsvaret. To nye spillere, Firaz og Tim, blev også anerkendt for deres kampvilje, selvom sidstnævnte måtte forlade banen med en skade. "Vi krydser fingre for, at han hurtig er klar igen," tilføjede Brian Kaas håbefuldt.

Til trods for tabet blev der sendt en positiv besked fra spillerne, hvor Rene P mindede alle om vigtigheden af sportsånd: "Selvom der bliver gået til den i kampens hede, så husk altid at sige tak for kampen, selvom man måske synes, der er sket noget uretfærdigt."

Næste kamp for Rørbæk FC er et opgør imod Ølstykke FC (2). Det udspiller sig i Ølstykke Stadion d. 23. oktober klokken 20:30.

Kampens resultat: 1-6 til Ølstykke FC (1)
Række: M+50 11:11 - 2024

Kilde: Brian Kaas