Selsø Skovbegravelsesplads sørger for en begravelse i harmoni med naturen

Selsø Skovbegravelsesplads, der ligger ved Selsø Gods, tilbyder en unik mulighed for at blive begravet i de naturlige omgivelser af en skov, der grænser op til Roskilde Fjord. (Foto: Skovbegravelse)
Profilbillede
dato

I Østskoven ved Sønderby/Skibby, på kanten af Nationalparken Skjoldungernes Land, ligger en særlig destination for dem, der søger en smuk og fredelig hvileplads for dem selv eller deres kære.

Selsø Skovbegravelsesplads, der ligger ved Selsø Gods, tilbyder en unik mulighed for at blive begravet i de naturlige omgivelser af en skov, der grænser op til Roskilde Fjord.

Østskoven udgør, med sine mere end 80 år gamle bøgetræer og den brusende kystlinje, den perfekte ramme for en skovbegravelsesplads. Og det vakte også interessen for virksomheden Skovbegravelse ApS.

Selsø Skovbegravelsesplads er resultatet af et samarbejde mellem Selsø Gods, Frederikssund Kommune og Skovbegravelse ApS. Efter godkendelse fra både Frederikssund byråd og Kirkeministeriet i 2021 og 2022 blev det muligt at etablere denne unikke hvileplads i april 2022.

Den daglige drift af skovbegravelsespladsen varetages af Selsø Gods og Skovbegravelse ApS.


Bliv endnu klogere på mulighederne
For dem, der ønsker at udforske mulighederne, tilbyder Skovbegravelse regelmæssige fremvisninger af skovbegravelsespladsen.

Disse arrangementer giver en introduktion til skovbegravelsens koncept samt et indblik i de forskellige gravstedstyper og historien bag både skovbegravelser og Selsø-Lindholm Gods.

Find kommende arrangementer og events fra Skovbegravelse her


En begravelse i harmoni med naturen - i mange år endnu
At vælge et urnegravsted på Selsø Skovbegravelsesplads er ikke blot at sikre en fredelig hvileplads, men også at bidrage til et evighedsprojekt.

Ifølge aftalen mellem Selsø-Lindholm Gods og Frederikssund Kommune kan sidstnævnte kun opsige forpagtningsaftalen med 100 års varsel. Dette sikrer, at skovbegravelsespladsen forbliver en værdifuld arv for vores kommende generationer på dette naturlige hvilested.

Selsø Skovbegravelsesplads tilbyder således en mulighed for dem, der søger en begravelse i harmoni med naturen, hvor roen og skønheden af Østskoven skaber et værdigt og fredfyldt minde om livet.

For mere information om mulighederne og priserne for skovbegravelse på Selsø Skovbegravelsesplads, besøg deres hjemmeside eller kontakt dem direkte.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Skovbegravelse