Døgnrapporten i Frederikssund: mandag den 15. november

Profilbillede

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkokørsel, Rungsted Kyst

En 42-årig mandlig bilist fra Rungsted Kyst blev klokken 13.12 standset af en patrulje på Rungstedvej i krydset ved Hørsholm Kongevej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover og sigtet for at køre bil, selv om han var frakendt førerretten.

 

Den 42-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Parkering til ulempe, Stenløse

Klokken 14.52 blev det anmeldt, at der holdt flere biler ulovligt parkeret på Lyngevej, så trafikanter var nødt til at køre over i modsatte vognbane for at passere, hvilket kunne skabe farlige situationer. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere og skrev i den forbindelse fem parkeringsafgifter.

 

Mistænkelig mand i villakvarter, Holte

Søndag eftermiddag klokken 15.02 ringede en borger til politiet og fortalte, at han godt en halv time tidligere havde set en mand, som gik rundt i kvarteret ved Søvej og filmede husene. Da borgeren tog kontakt til manden, forklarede han, at han var turist. En patrulje kørte til området for at undersøge sagen, men manden, der beskrives som østeuropæisk af udseende, brun i huden med sort hår, 35-45 år, 180-185 cm høj og almindelig af bygning. Iført grå hue, mørkeblå mellemlang jakke, mørke bukser og lyse ruskindssko, var ikke at finde.

 

Ung butikstyv på spil, Hillerød

Søndag eftermiddag klokken 17.05 blev en 13-årig dreng fra Hillerød taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne. Drengens værge og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

Kastede med ostepops, Helsingør

Tre drenge i 13-15 års alderen måtte søndag eftermiddag omkring klokken 17.50 have genopfrisket reglerne for, hvordan man bør opføre sig. De tre kastede med ostepops og opførte sig generende over for passagererne i lokaltoget på Grønnehave Station. En patrulje kom til stedet og tog en adfærdsregulerende samtale med drengene.

 

Mistænkeligt forhold var helt legalt, Frederikssund

En borger kontaktede søndag aften klokken 20.45 politiet med en mistanke om, at en person klædt i sort tøj og med sort hætte netop var brudt ind i en bolig på Bybakken. En patrulje blev straks sendt afsted og kunne kort efter ankomsten til stedet konstatere, at der heldigvis var tale om et legalt forhold.

 

Blev bedt om at skrue ned, Farum

En patrulje kørte klokken 22.37 søndag aften ud til en bolig på Bybækterrasserne efter en anmeldelse om, at der blev spillet så høj musik fra stedet, at de omkringboende ikke kunne sove. Patruljen sørgede derfor for, at beboeren skruede ned.

 

Flere ruder knust, Helsingør

Klokken 00.06 natten til mandag knuste en eller flere ukendte gerningspersoner ruder i to biler samt to boliger på Blichersvej.

 

Sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, Hellerup

En 27-årig mand fra Frederiksberg blev klokken 00.35 natten til mandag standset ved krydset Tranegårdsvej/Gersonsvej, hvor en narkometertest viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev sigtet for narkokørsel og for at køre bil, selvom han var frakendt sit kørekort. Han blev taget med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Overraskede tyve, Gentofte

En beboer på Byledet overraskede klokken 03.54 natten til mandag to personer, som var i færd med at stjæle lygter fra en BMW, som holdt på vejen. Der er ikke noget nærmere signalement af de to personer, som flygtede fra stedet. En patrulje kørte rundt i området, men fandt ikke personerne.

 

Rat stjålet fra bil, Hellerup

Klokken 05.59 natten til mandag er der stjålet et rat fra en Mercedes, som holdt på Ellemosevej. Det er uvist, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi