Døgnrapporten i Frederikssund: mandag den 20. september

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra bil

Helsinge: Fra en Renault varebil, som stod på en p-plads ved Høbjerg Hegn, er er mellem lørdag formiddag og søndag formiddag klokken 08.30 stjålet diverse værktøj, blandt andet en bajonetsav, skruemaskine og en skæresav. Tyven har klippet et hul i bilens sidedør og har herefter kunne åbne døren indefra.

 

Brand i motorrum

Kgs. Lyngby: Søndag eftermiddag klokken 12.22 kom en melding om, at der var brand i t køretøj på Knuth-Winterfeldt Allé. Ilden blev hurtigt slukket, ingen personer kom til skade og intet tyder på, at der var noget mistænkeligt ved branden.

 

Stjal kasket og chokoladebarer

Hillerød: En 43-årig mand med ukendt adresse blev søndag eftermiddag klokken 12.43 taget for tyveri i Bilka, hvor han havde stjålet en kasket, nogle chokoladebarer samt en lighter. Manden blev sigtet for tyveriet og fik en bøde.

 

Kørte uden kørekort

Kvistgård: Søndag eftermiddag klokken 12.55 blev en 57-årig mand fra Nyborg standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her blev han sigtet for at køre bil i frakendelsestiden.

 

Brand

Snekkersten: Klokken 17.24 blev det anmeldt, at der var en mindre brand i en bolig på Stevnen. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte kunne konstatere, at røgudviklingen stammede fra bagsiden af et komfur, hvor der muligvis var sket en kortslutning. Brandvæsnet slukkede derfor for strømmen til huset og luftede efterfølgende ud, mens politiet kunne køre fra adressen igen, idet det ikke var en sag for politiet.

Færdselsuheld

Helsinge: Klokken 17.40 blev det anmeldt, at en personbil var kørt ind i et træ på Frederiksværksvej. Politi og ambulancer blev sendt til stedet, hvor personalet fra sidstnævnte kunne konstatere, at den 75-årige mandlige fører fra Vallensbæk og den kvindelige passager begge var lettere tilskadekomne, hvorfor de begge blev kørt til kontrol for deres skader.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om færdselsuheldet i politiets systemer.

Færdselsuheld

Hornbæk: Klokken 21.33 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Holmenevej i krydset med Skibstrupvej. En bil ført af en 47-årig kvindelig bilist fra Helsinge var kørt lige ud fra Skibstrupvej, og i den forbindelse skete der et sammenstød med en bil ført af en 18-årig mandlig bilist, der kom kørende på Holmenevej.

Politi og vejhjælp blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var sket større materiel skade, men umiddelbart ingen personskade. 

Den 47-årige kvinde blev af patruljen sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Uro

Helsingør: Klokken 02.06 anmeldte et vidne, at en fremmed mand gik rundt på Pontoppidansvej og råbte og skreg og fremstod aggressiv. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 31-årig formentlig beruset mand fra Helsingør blev truffet, sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med i detentionen, hvor han kunne sove sin rus ud.

Mistænkeligt forhold

Frederikssund: Klokken 04.30 spottede en patrulje to mænd på Frederiksborgvej, og de to mænd spottede også patruljen, hvorfor den ene mand gemte sig i en baggård, mens den anden løb sin vej. De blev dog begge udfundet af patruljen, og de fremkom efterfølgende begge med forskellige forklaringer på, hvad de foretog sig på gaden på denne tid af natten samt, hvorfor de løb, da de så politiet. Da de blev slået op i politiets systemer, kunne det konstateres, at de begge tidligere var kendt for indbrudskriminalitet, men da det ikke kunne konstateres, at de havde foretaget sig noget ulovligt, blev der ikke foretaget yderligere.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 17.-20. september 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi