En formand har takket af.....


Nyheden er fra Frederikssund Oaks

Tirsdag var en bevæget dag i Frederikssund Oaks, da vores formand gennem mange år, på den årlige generalforsamling, takkede af.

Michael Brøndum Hansen har i 14 år været en del af Oaks’ bestyrelse – de sidste 8 år som formand.

Oaks har i den tid været på en meget lang rejse, som Michael selv beskriver det :”Vi er nået rigtigt langt og er i dag en af Danmarks største klubber med en masse herlige udøvere, kompetente trænere og de vildeste frivillige jeg nogensinde har mødt”. På vegne af alle med grønt hjerte, vil vi gerne benytte chancen til at takke Michael for alt det arbejde og ikke mindst hjerteblod han har lagt i klubben.

Michael har været en inspiration for alle os - både spillere, udøvere, forældre og frivillige – for Michael har haft en stor andel i at grundlægge hele Oaks’ DNA – som Michael minder os alle om i sin sidste årsberetning på gårsdagens generalforsamling: ”Klubbens formål er at give vores udøvere optimale muligheder, og leve efter vores mål; at have det sjovt, udvikle os som mennesker og vinde”.
Heldigvis får vi stadig lov til at se Michael i og omkring klubben, da han fortsætter med at hjælpe med sponsor arbejdet.

Som ny formand blev Julie Maria Grelck enstemmigt valgt.

Julie udtaler:
‘Tirsdag blev jeg tildelt det ærefulde hverv at blive formand for Frederikssund Oaks, og det tager jeg ikke let på. Vi er ubestridt Danmarks fedeste klub med så meget HJERTE, at vi er landskendte for det. Jeg er umådeligt stolt af at være en del af Oaks – og vil give alt jeg har, sammen med resten af alle de skønne mennesker i bestyrelsen, den frivillige skare og alle andre med grønt hjerte, for at vi forbliver den stærke og sammentømrede klub, vi er blevet kendt for at være. Èn for alle, alle for én.’

Julie har været en del af Oaks igennem de seneste år, er gift med U14 coach Lars Grelck og sammen er forældre til både en Oaks football spiller og en Oaks cheerleader.

Der blev skiftet lidt ud på bestyrelsesposterne i Oaks i går og vi er nu sammensat således:

Mette Benzon , bestyrelsesmedlem
Lena Skovgaard, bestyrelsesmedlem
Nina Jensen, bestyrelsesmedlem
Anders Theisen, kasserer
Benjamin Grass, bestyrelsesmedlem
Hans Peter Roth, bestyrelsesmedlem og Sportschef
Mikkel Bo Rasmussen, suppleant
Mathias Brøndum Svendsen, suppleant
Kyler Wilson, suppleant
Michael Brøndum Hansen, revisor
Julie Maria Grelck, formand

#OaksFamily
#BangBangGreenGang
#OAKSTRONG

Kilde: Frederikssund Oaks
Flere artikler