Kilde: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Nyt fra Frederikssund - tirsdag den 28. juli

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bildele stjålet

Stenløse: En kølerhjelm, kofanger, nummerplade og lygter er klokken 02.40 natten til mandag blevet stjålet fra en Ford Transit, som var parkeret på Dam Holme. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.05.

Bildæk punkteret

Espergærde: Mellem fredag aften klokken 23.55 og lørdag morgen klokken 09.00 har en ukendt gerningsmand punkteret det ene fordæk på en Mercedes, der holdt på Kofod Anchers Vej.

T-shirt-tyv

Espergærde: En kvinde stjal mandag formiddag klokken 11.30 en bunke t-shirts fra et bord uden for Tøjeksperten i Espergærdecentret. En medarbejder fra forretningen opdagede tyveriet og løb efter kvinden, som smed t-shirtene fra sig og kørte fra stedet i en Skoda Fabia, som politiet kender registreringsnummeret på.

Vaskepulver stjålet

Frederikssund: En større mængde vaskepulver er mellem lørdag klokken 16.00 og mandag klokken 11.45 blevet stjålet fra et kælderrum i Nørreparken. Tyven er kommet ind i kælderrummet ved at bryde en hængelås op.

Beboer slukkede selv brand

Jægerspris: Mandag eftermiddag klokken 13.52 gik der ild i en hæk og noget af et skur på Havretoften. Både politi og brandvæsen blev tilkaldt, men det lykkedes stedet beboer at slukke ilden med en vandslange. 

Pengeskabe stjålet

Klampenborg: To mindre pengeskabe, der indeholdt byttepenge samt en bærbar højtaler er mellem lørdag aften klokken 22.00 og mandag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra Café Operators på Strandvejen. Tyven er kommet ind i cafeen ved at bryde et vindue op og fjerne et gitter.

Maling stjålet fra lastbil

Kgs. Lyngby: En lastbil, som holdt på en rasteplads langs Helsingørmotorvejen mens chaufføren fik et hvil, var for stor en fristelse for en tyv, som benyttede lejligheden til at stjæle en europalle med flere spande maling fra sættevognen. Tyveriet fandt sted mellem søndag aften klokken 23.00 og mandag morgen klokken 06.30.

Mulig narkobilist standset

Hillerød: En 25-årig mand fra Ølsted blev mandag aften klokken 19.40 standset, da han kom kørende ad Milnersvej. Da patruljen mistænkte, at den 25-årige var påvirket af narkotika, blev han bedt om at deltage i en narkometertest. Det ville den 25-årige mand imidlertid ikke, hvorefter han anholdt, og med en sigtelse for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer blev han taget med for at få taget en blodprøve, som skal klarlægge om og i hvilken grad han var narkopåvirket.

Cykeltyve på spil

Charlottenlund: To cykeltyve var mandag aften klokken 19.37 på spil ved Q8-tanken på Fredensvej. Her var en 15-årig ung mand inde for at handle mens hans kammerat sad uden for butikken på sin egen cykel og ved siden af den 15-åriges cykel. Her kom en mand hen til kammeraten og spurgte lidt til den 15-åriges cykel, som er en orange el-cykel af mærket Made Bike, hvorefter han pludselig satte sig op på den og kørte fra stedet. Cykeltyven beskrives som A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 16-17 år, 188 cm høj og spinkel af bygning med lyst kort hår og store læber. Han var iført en kasket, der muligvis var sort, samt en hvid bluse og medbragte en taske af mærket Gucci. Manden var i selskab med en anden mand, som efter tyveriet løb hen til en sort bil, hvor en kvinde sad bag rattet og de kørte derefter fra stedet. Denne mand beskrives som B: Dansk af udseende, 16-17 år, 180 cm høj og almindelig af bygning med brunt kort hår. 

Kørte uden kørekort

Lynge: Mandag aften klokken 22.00 blev en 28-årig mand med ukendt adresse standset, da han kom kørende ad Nymøllevej. Da han ikke havde erhvervet kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Standset for sprit- og narkokørsel

Hillerød: En 42-årig mand fra Ølsted blev mandag aften standset, da han kom kørende ad Fredensborgvej. Her blev han sigtet for både spiritus- og narkokørsel, da en alkometertest viste, at hans promille var højere end den tilladte og en narkometertest viste, at manden var påvirket af cannabis. Den 42-årige blev taget med på politistationen, hvor en læge kom og tog en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille og påvirkelsesgrad.

Muligt tyveri var varelevering

Værløse: En beboer på Syvstjerne Vænge undrede sig over, at en lastvogn med en kran hentede ting fra stedet klokken 03.14 natten til tirsdag og kontaktede derfor politiet. En patrulje kørte ud for at undersøge sagen nærmere, og det viste sig, at der ikke var tale om tyveri men derimod aflæsning af nogle varer, så nogle håndværkere havde, hvad de behøvede for at komme videre med deres arbejde, når de mødte tirsdag morgen.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27. - 28, juli 2020

 


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk