Nyt fra Frederikssund i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i værksted, Frederikssund

Mellem søndag eftermiddag og mandag morgen klokken 06 har der været indbrud i et værksted hos Quickpot i Pedersholmparken, hvor tyven har stjålet en aircondition. 

 

Hærværk mod bil, Helsingør

Mellem søndag klokken 22 og mandag morgen klokken 07.25 er der begået hærværk mod en bil, som stod på Hestens Bakke. Gerningspersonen har punkteret alle fire dæk og knust en siderude på bilen.

 

Cyklist ramt af bil, Hellerup

En 46-årig kvindelig cyklist fra København blev mandag morgen klokken 08.15 ramt af en bil, der blev ført af en 24-årig mand fra Slagelse. Uheldet skete i krydset Lyngbyvej/Tuborgvej og kvinden blev efterfølgende tilset af en ambulance.

 

Værktøj stjålet fra bil, Smørum

Fra en varebil, som stod på Rugvej er der mellem søndag eftermiddag klokken 17 og mandag morgen klokken 08.35 stjålet diverse værktøj. Tyven har boret hul ved siden af dørlåsen for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Kørte uden førerret, Slangerup

En 43-årig mand fra København blev mandag formiddag klokken 09.49 standset på Frederiksborgvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse.

 

Brand i bil, Skævinge

Klokken 10.12 udbrød der brand i en bil, mens den kørte ad Amtsvejen. Bilens fører, en 54-årig kvinde fra Jægerspris, kørte bilen ind til siden og steg ud. Hun kom ikke til skade, men bilen udbrændte. Den nærmere årsag til branden kendes ikke.

 

Groft hærværk på byggeplads, Hillerød

Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen er der begået groft hærværk mod en byggeplads på Fredskovhellet. Her har ukendte gerningspersoner ødelagt byggepladshegnet samt flere el- og vv-installationer. Hærværket blev anmeldt klokken 10.39.

 

Forsøg på tyveri, Klampenborg

To mænd forsøgte mellem klokken 10.05 og 10.20 forgæves at forvirre en ansat i Café Parforce på Dyrehavevej i forbindelse med et køb og derved stjæle penge fra kasseapparatet, men blev opdaget af medarbejderen, hvorefter de afleverede pengene tilbage. 

 

Fandt hash i kælderrum, Frederiksværk

I forbindelse med en målrettet aktion mod narkohandel på gadeplan fandt narkohundene Vaks og Fister en moderat mængde hash i et kælderrum under en ejendom på Ildtornvej. Aktionen fandt sted mandag formiddag og hashen blev fundet klokken 10.48.

 

Forlygter stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem søndag klokken 22 og mandag klokken 08 er der stjålet forlygter fra en Porsche, som stod på Langs Hegnet. Gerningspersonen har klippet karrosseriet omkring lygterne op.

 

Sigtet for butikstyveri, Hellerup

En 15-årig ung mand fra Søborg blev klokken 12.04 taget for tyveri i Netto, hvor han havde stjålet diverse varer. Den unge mand blev sigtet for forholdet og hans værge samt de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Taske og jakke stjålet fra bil, Nærum

Mellem lørdag formiddag og mandag morgen klokken 06.15 er der stjålet en taske og en jakke fra en bil, som stod i Nærum Vænge. Tyven har knust en rude i bilen for at skaffe sig adgang til tingene.

 

Pantposer stjålet, Ølstykke

En eller flere ukendte gerningspersoner har mellem søndag eftermiddag og mandag formiddag klokken 10.00 stjålet seks store poser med pant fra Ølstykke Billard Klub. Poserne stod ved en trappeskakt ved Maglehøjskolen.

 

Værktøj stjålet fra lager, Lynge

Fra AW Enterprise er der mellem søndag klokken 12.00 til mandag klokken 12.30 stjålet diverse værktøj, blandt andet motorsave og skruemaskiner. Tyveriet blev anmeldt klokken 15.12 og tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til stedet.

 

Byttede prismærker rundt, Frederikssund

En 48-årig mand fra Ølstykke blev mandag sigtet for bedrageri og anholdt i Kirppu på Kocksvej, da han byttede rundt på prismærkerne på nogle varer, hvorefter han forsøgte at betale for dem. 

 

Spirituskørsel, Kvistgård

Mandag kl. 17.25 blev en mistænkt spirituspåvirket billist stoppet på Helsingørsvej i Kvistgård. En alkometertest viste, at den 41-årige kvindelige chauffør var påvirket af alkohol, og derfor blev hun sigtet og anholdt for spirituskørsel. Kvinden blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve så den præcise promille kan fastlægges. 

 

Butikstyveri, Dyssegård

En 46-årig mand fra Gentofte er mandag kl. 17.45 blevet sigtet for butikstyveri, da han forlod en butik uden at betale for sine varer. Manden blev tilbageholdt og blev senere sigtet for butikstyveri og anholdt af en patrulje. 

Konfiskeret joint, Farum

Mandag kl. 18.24 blev en 30-årig mand fra Farum sigtet for brud på loven om euforiserende, da han blev fundet i besiddelse af en joint på Farum Bytorv. 

 

Konfiskeret hash, Farum

En 53-årig mand fra Farum blev mandag kl. 18.50 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash på Farum stationstorv. Samtidig blev en 20-årig mand sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer for at være i besiddelse af en mindre mængde hash på samme sted. 

 

Brand i hus, Birkerød

Mandag kl. 19.28 rykkede politi, brand og redning ud til en brand på Rørsangervej i Birkerød. Kl. 19.46 havde brandvæsnet fået styr på branden og en enkelt person blev tilset i en ambulance. 

 

Konfiskeret hash, Frederikssund

En 43-årig mand blev mandag kl. 20.28 fundet i besiddelse af en mindre mængde hash på Heimdalsvej i Frederikssund. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

 

Kørte uden førerret, Frederikssund

En 22-årig mand fra Frederikssund er mandag aften kl. 20.41 blevet sigtet for at føre et motorkøretøj uden førerret på Heimdalsvej i Frederikssund

 

Konfiskeret joint, Frederikssund

Mandag kl. 20.50 blev en 22-årig mand fra Jægerspris truffet på Bløden i Frederikssund. Her blev han fundet i besiddelse af en joint, der blev konfiskeret. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer.

 

Kørte uden førerret, Frederikssund

En 33-årig mand fra Frederikssund blev mandag aften kl. 21.23 taget i at føre et køretøj på Nygade i Frederikssund selvom han havde fået inddraget førerretten.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi