Nyt fra Frederikssund i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i lager og lignende, Furesø

På Ny Vestergårdsvej var der indbrud i tidsrummet mellem kl. 16.00 onsdag til torsdag kl. 07.00. Tyvene havde opbrudt et vindue i opbevaringsskuret med el-værktøj og havde stjålet Hilti el-værktøjer med “Furesø Kommune” indgraveret på siden. De havde forladt området ved at skære et hegn op.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Frederikssund

I forbindelse med mistanke om opbevaring af narkotika blev der foretaget narkohundesøg med narkohunden Vaks på Frederikssundsvej kl. 935. I en lomme på en jakke fandt politiet en pose med amfetamin. En 26-årig mand er sigtet i sagen. I samme forbindelse fandt Vaks en klump hash. For det er en 33-årig mand sigtet.

 

Hittestof (marihuana, hash, cannabinol 0.1.), Frederikssund

3600 Frederikssund - Kommune: Frederikssund
Torsdag d. 05/01-2023-11.15 til Torsdag d. 05/01-2023-11.30
I forbindelse med en målrettet aktion mod narkohandel på gadeplan torsdag kl. 11.15, blev kældrene under en bebyggelse på Rosenvænget afsøgt med narkohundene Vaks og Pelle. På et varmerør i loftet blev der udfundet 7,006 gram hash.

 

Hittestof (marihuana, hash, cannabinol o.l.), Furesø

Torsdag d. 05/01-2023-12.00 til Torsdag d. 05/01-2023-13.00
I forbindelse med en målrettet aktion mod narkohandel på gadeplan, blev opgangene på Nygårdterrasseme i Farum Midtpunkt afsøgt kl 12 med narkohundene Vaks, Fister og Pelle. På en lampe fandt narkohunden Vaks 7,3 en mindre mængde hash.

 

Indbrud i fritidshus, Rudersdal

Mellem mandag d. 02/01 kl 12.00 til torsdag kl. 12.30 har der været indbrud i en spejderhytte på Høje Sandbjergvej.
Et brændeskur var opbrudt med koben, og der var stjålet en orange havetraktor af mærket Husqvarna m. anhænger samt 2 x 10 l. benzindunke.

 

Berigelse, undersøgelse, Furesø

Torsdag kl. 13.45 oplyste en anmelder at man under en presenning i Nørre skoven havde fundet en stor bunke med mulige tyvekoster i form af værktøj blandt andet batteridrevet Stihl værktøj, tasker med håndværktøj fra Makita, kratrydder med videre. Ifølge anmelder så genstandene nye ud. Anmelder forklarede samtidig, at han via en borger havde fået oplyst, at ukendte personer havde klippet låsen til bommen ind til skoven over og kørt ind med en ukendt bil og gemt værktøjet på stedet.

 

Ged fandt selv hjem, Skibby

En 65-årig mand fra Skibby meldte kl. 18.57 sin ged savnet. Heldigvis fandt den 1-årige ged selv hjem efter at være løbet ud af indhegningen.

 

Opmærksom cykelmekaniker opdagede stjålet cykel, Helsingør

En cykelmekaniker var kl. 18.00 ude for at reparere en dyr damecykel hos en 16-årig mand fra Helsingør. Cykelmekanikeren synes det var underligt, at en 16-årig mand havde en dyr damecykel. Han slog derfor stelnummeret op, og cyklen viste sig at være stjålet. 

 

Groft hærværk på S-tog, Klampenborg

Ukendt antal gerningsmænd lavede kl. 20.14 graffiti med spraymaling på et holdende S-tog i Klampenborg. Det lykkedes politiet at få fat i én af gerningsmændene; en 30-årig mand som nu er sigtet i sagen.

 

Taget for narko, Smørum

En 25-årig kvinde fra Smørum blev kl. 21.39 taget ved Kirkevangen for besiddelse af kokain og heroin.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi