Nyt fra Frederikssund i politiets døgnrapport

Profilbillede

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Cement og beton stjålet, Frederiksværk

Fra en lagerbygning på Industrivej er der mellem onsdag klokken 19.15 og torsdag klokken 07.00 stjålet flere sække cement og beton, fugesand samt brædder. Tyven – eller tyvene – er kommet ind ved at klatre over et plankeværk. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 07.48.

 

Ruder knust, Hillerød

Flere ruder til en kælder på Københavnsvej er mellem onsdag eftermiddag klokken 16.00 og torsdag klokken 08.00 blevet knust.

 

Sigtet for at stjæle parfumer og andre varer, Frederikssund

Torsdag formiddag klokken 11.16 blev en 28-årig kvinde fra Ølstykke sigtet for butikstyveri. Kvinden havde stjålet parfumer, alkohol og elektronik i Føtex på Kalvøvej.

 

Cykler stjålet fra skur, Espergærde

Fra et skur på Stokholmsvej er der mellem onsdag aften klokken 22.00 og torsdag morgen klokken 05.10 stjålet to cykler. Tyven har klippet en hængelås til skuret op for at skaffe sig adgang.

Besiddelse af stoffer med henblik på videresalg, Frederikssund

En patrulje traf klokken 19.18 en gruppe unge mennesker ved Bløden. Her blev den ene, en 16-årig fra Hillerød, sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. 

Motorcyklister kørte ræs, Kgs. Lyngby

Ved 20-tiden indløb der flere anmeldelser om, at nogle unge mænd på motorcykler kørte ræs i området omkring Lundtofteparken og DTU. Patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde motorcyklisterne.

Besiddelse af stoffer, Stenløse

På en parkeringsplads ved Egedal Centret traf en patrulje klokken 19.55 en gruppe unge mennesker. Ved visitation blev den ene, en 24-årig mand fra Stenløse, fundet i besiddelse af en joint, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Hjælp til konstatering af id førte til anholdelse, Frederikssund

Klokken 20.45 anmodede togpersonalet i et tog ved Frederikssund Station om hjælp til konstatering af id på en passager, som ikke ville fremvise legitimation. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf passageren, en 24-årig udenlandsk mand. Ved registeropslag viste det sig, at manden havde indrejseforbud i Danmark, og han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af dette. Han skal formentlig fremstilles i grundlovsforhør fredag. 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 20-årig mandlig bilist fra Hørsholm kørte klokken 00.04 ad Helsingørmotorvejen i nordlig retning, hvor han foretog vognbaneskift uden at orientere sig tilstrækkeligt, hvorved han påkørte en 68-årig mandlig bilist fra Roskilde. En patrulje kørte til stedet, og et alkometer viste her, at den 20-årige formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel samt for ikke at udvise tilstrækkelig agtpågivenhed. Den 20-årige blev derefter kørt til hospitalet med henblik på blodprøveudtagning for præcist at fastslå hans eventuelle promillegrad. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler