Nyt fra Frederikssund i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Frederikssund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i container, Gentofte

Mellem fredag d. 20 kl. 13.00 og mandag d. 23 kl. 06.30 har der været indbrud i en container på en byggeplads på Niels Steensens Vej i Gentofte. De ukendte gerningsmænd har stjålet lamper og kobber fra containeren. 

 

Førte køretøj uden førerret, Lynge

En 68-årig mand blev mandag kl. 10.40 sigtet for at føre et køretøj uden førerret, da han blev stoppet på Vassingerødvej i Lynge. 

 

Indbrud i container, Helsingør

Mellem fredag d. 20 kl. 12.00 og mandag d. 23 kl. 07.00 har ukendte gerningsmænd brudt ind i en container på Nordre Strandvej i Helsingør, hvorfra der blev stjålet værktøjer. 

 

Gynge stjålet fra børnehave, Vedbæk

Ukendte gerningsmænd har mellem fredag d. 20 kl. 15.00 og mandag d. 23 kl. 10.30 stjålet en stor gynge fra en børnehave på Sandbjergvej i Vedbæk.

 

Kørte med frakendt kørekort, Hillerød

En 30-årig mand fra Hillerød blev mandag stoppet på Torvet i Hillerød, hvor det viste sig, at han kørte selvom han var frakendt kørekortet. 

 

Butikstyveri i SuperBrugsen, Jægerspris

En mand og to kvinder på 28, 27 og 20 år fra henholdsvis Skævinge, Roskilde og Roskilde blev mandag kl. 12.55 taget for butikstyveri i SuperBrugsen på Møllehegnet i Jægerspris. De blev tilbageholdt til en patrulje nåede frem, hvorefter de alle blev sigtet for butikstyveri.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Hillerød

Mandag kl. 13.20 blev en 27-årig mand fra Hørsholm stoppet på Overdrevsvejen i Hillerød. Manden var mistænkt for at føre sit køretøj i påvirket tilstand, hvorfor han blev anholdt med henblik på at få udtaget en blodprøve, så en præcis påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 

Dieseltyveri, Smørum

Mellem lørdag d. 21 kl. 02.18 og mandag d. 23 kl. 06.00 er der blevet stjålet 1500 liter diesel fra en byggeplads på Flodvej i Smørum.

 

Førte køretøj uden førerret, Nivå

En 28-årig mand fra Helsingborg er mandag kl. 15.14 blev sigtet for at føre et køretøj uden førerret efter han blev stoppet på Vejenbrødvej i Nivå. 

 

Panttyveri, Hillerød

Tre udenlandske statsborgere på 48, 26 og 21 år stjal mandag kl. 15.00 flere sække med pant fra Bilka på Slotsarkaderne i Hillerød. De begyndte herefter at pante flaskerne i en nærliggende Føtex, hvor de dog blev stoppet af personalet. En patrulje rykkede ud og de tre personer blev sigtet og anholdt for forholdet. 

 

Stjålne sko, Frederikssund

En ukendt gerningskvinde stjal søndag omkring kl. 16.00 et par sko fra Designers Market på Nygade i Frederikssund

 

Mindreårige butikstyve, Frederiksværk

En butiksdetektiv tog mandag kl. 16.51 to mindreårige piger på 13 og 15 år fra Frederiksværk på fersk gerning for butikstyveri i Normal på Nørregade. De mindreåriges forældre og de sociale myndigheder er blevet underrettet. 

 

Salg af euforiserende stoffer, Farum

En 22-årig mandlig udenlandsk statsborger blev mandag kl. 16.56 sigtet for at sælge euforiserende stoffer, da en patrulje spottede handlen mens den var i gang. Køberen, en 25-årig mand fra København, forsøgte at løbe fra stedet, men blev løbet op og standset af betjentene, hvorefter han blev sigtet og anholdt. 

 

Tyveri af taske/bagage, Lyngby-Taarbæk

Kl. 18.55 fik politiet en anmeldelse fra en 48-årig kvinde, som oplyste, at hun havde været på vej hjem fra træning da en mand var kommet løbende og havde hevet hendes håndtaske af skulderen og var løbet videre mod Bauneporten. Forurettede var løbet efter men havde ikke kunne løbe tyven op, der var forsvundet ind i parken ved Bauneporten.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Kl. 19.50 blev en 35-årig mand stoppet af politiet på Vangedevej. Han blev fundet i besiddelse af 10 pølsemandsposer indeholdende kokain.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Ved biblioteket på Vangede Bygade blev en 20-årig mand kl. 22.20 standset af politiet. Han blev fundet i besiddelse af 5 pølsemandsposer indeholdende hash samt en schweizerkniv.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Kl. 23.20 observerede politiet tre unge mennesker ved Dan Tureils plads. Ved henvendelse til gruppen lugtede der kraftig af hash, ligesom der sås flere jointskodder ved deres fødder. Alle 3 fik forevist politilegitimation, ligesom de blev gjort bekendt med, at de var sigtet for lov om euforiserende stoffer. Under visitationen af en af de sigtede blev han fundet i besiddelse af en mindre klump hash. Sigtede underskrev en udenretslig konfiskationserklæring, som han fik forklaret betydningen af. 

 

Tabte måltidskasser, Gentofte

Kl. 04.40 fik politiet et opkald fra en borger, der oplyste, at han lige havde set en lastbil tabe en masse kasser på Nybrovej lige ved afkørslen fra motorring 3 nordgående. Kasserne var måltidskasser og lå ud over hele kørebanen.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi