Oplevelser for alle på Frederikssund Hovedbibliotek

dato

Frederikssund Hovedbibliotek byder på en række spændende arrangementer for både ældre og alle interesserede. Fra tysk samtalegrupper og guidet fælleslæsning for demensramte til foredrag om Margaret Atwood og brætspilsaftener, er der noget for enhver smag.

Tysk samtalegruppe for ældre

På Frederikssund Bibliotek kan ældre vedligeholde deres tyskkundskaber i en hyggelig samtalegruppe. Hver anden onsdag mødes deltagerne til en snak på tysk, baseret på et oplæg og en tysk litterær tekst. Der er to hold: Tyskhold 1 fra kl. 9:15-10:40 og Tyskhold 2 fra kl. 10:45-12:15. Biblioteket byder på kaffe og te, og man kan kontakte Doris for tilmelding via e-mail eller telefon.

Guidet fælleslæsning for demensramte

Frederikssund Bibliotekerne inviterer til guidet fælleslæsning for demensramte otte onsdage i efteråret. Her aktiveres hovedet gennem samtaler om digte, noveller, sange og billeder. Kulturformidler Dennis Odgaard guider deltagerne, og der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding til alle mødegangene.

Foredrag om Margaret Atwood

Den 29. oktober kan du opleve et foredrag om Margaret Atwoods forfatterskab på Frederikssund Bibliotek. Benjamin Boysen holder foredrag kl. 18, efterfulgt af en live forfattersamtale fra Den Sorte Diamant kl. 19. Atwood er kendt for sine skarpe kommentarer til samfundet gennem bøger som 'Tjenerindens fortælling'.

Brætspilsaften for alle

Kom til brætspilsaften på Frederikssund Bibliotek den sidste tirsdag i hver måned fra kl. 18:30 til 21:00. Spillene har forskellige sværhedsgrader og temaer, og bibliotekets brætspilsguruer står klar til at guide dig. Det er en fantastisk mulighed for at møde andre brætspilsentusiaster, og der serveres kaffe, te og kage. Ingen tilmelding er nødvendig.

Praktisk information
Sted: Frederikssund Hovedbibliotek, Jernbanegade 24, 3600 Frederikssund
Entré for de fleste arrangementer: Gratis billetter
For yderligere information, kontakt de respektive arrangører eller besøg bibliotekets hjemmeside.



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut