Pædagogmedhjælper til Specialskolen Kærholm, afdeling Kæret

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil – og hvor du kan blive en del af en omfattende kompetenceudvikling, så har du muligheden nu.

Kærholm er en specialskole i Frederikssund kommune. Afdeling Kærets målgruppe er elever med svære generelle indlæringsvanskeligheder som følge af udviklingshæmning af forskellig art og omfang. Eleverne har en forsinket eller mangelfuld udvikling af de kognitive, kommunikative, motoriske, sociale og emotionelle evner og færdigheder. Skolen modtager også elever med multiple funktionsnedsættelser og der er grupper særligt målrettet børn og unge med autismespektrumforstyrrelser.

Afdeling Kæret modtager elever fra børnehaveklasse til og med 10. klasse. De fleste af vores elever benytter vores skolefritidsordning, der er et tilbud i hele skoleforløbet. Du kommer til at indgå i et team bestående af lærere, pædagoger og medhjælpere. Et team danner ramme om en klasse med typisk 7-10 elever, der kan spænde over flere klassetrin og forskellige udviklingsbehov. Der lægges vægt på størst mulig faglig og social læring gennem særligt tilrettelagte læringsmiljøer, samt social og personlig udvikling inden for skolens strukturerede og visualiserede rammer.

Vi kan tilbyde
Udover fantastiske børn/unge mennesker, fantastiske kollegaer og en veldrevet skole/SFO, så er vi en levende skole med et velfungerende samarbejde mellem de mange faggrupper, der løbende efteruddannes. Vi vægter tværprofessionelt samarbejde og faglig refleksion højt. Vi ønsker, på alle niveauer i organisationen, at arbejde som et professionelt læringsfællesskab. Vores tilgang til samspil er inspireret af Ross Greene og Bo Hejlskov og vi uddanner løbende medarbejderne inden for Studio 3-konceptet.

Vi er et helhedstilbud og som pædagogmedhjælper har du timer både i skolen og i SFO-tilbuddet. Skolen/SFO har åbent fra kl. 8-16.30. I skolernes ferier har SFOén også åbent fra 8.00-16.30. Her vil du indgå i et tæt samarbejde med andre grupper på skolen, hvor I tilbyder pædagogiske aktiviteter på og uden for matriklen.

Vi søger en medhjælper

  • der kan indgå i et tæt teamsamarbejde og som har lyst til at samarbejde med flere faggrupper
  • der kan være med til at skabe forudsigelighed og læringslyst for eleverne
  • der er idérig, tydelig, reflekterende og handlekraftig
  • der møder elever, forældre og samarbejdspartnere på en åben og respektfuld måde
  • der kan indgå i alle aspekter af skolens arbejde – også af praktisk/plejende karakter
  • der formår, i samspil med flere fagligheder, at arbejde med tydelige og målbare mål for den enkelte elev.

Vi tilbyder en fast stilling på 30 timer ugentligt, samt tidsbegrænset stilling på 30 timer frem til den 31. juli 2024.

Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt og senest den 1. marts 2024 eller hurtigst muligt derefter. Der ydes et specialskoletillæg.

I Frederikssund kommune er lavet en fælles aftale med FOA om pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenters arbejde i skole/SFO som skal understøtte Frederikssund kommune som en attraktiv arbejdsplads.

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Heidi Rosgaard Nielsen, telefon 47 35 28 01 eller pædagogisk leder Thomas Eliot Nielsen, telefon 47 35 28 02.

Ansøgningsfrist
Mandag den 15. januar 2024.
Samtaler foregår den tirsdag den 23. januar 2024 i tidsrummet kl. 9.00-15.00.

Skolens hjemmeside
Du kan få mere information om os på Kærholm skoles hjemmeside.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Kærholm - afd. Kæret, Åbjergvej, 3600 Frederikssund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951596

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet