Et fængende overskrift for dette job kunne være: "Unik mulighed for at arbejde med lungemedicinsk og infektionsmedicinsk patientpleje samtidig!"

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Spændende mulighed for at arbejde med både den lungemedicinske og den infektionsmedicinske patient på samme tidspunkt!

Som ny sygeplejerske hos os, indgår du i et mentorforløb, og du får skræddersyet et introduktionsprogram der passer til dig og dine præferencer og kompetencer. Det vigtigste er:

  • At du er nysgerrig på det lungemedicinske og/eller det infektionsmedicinske speciale
  • At du har lyst til at være en del af et afsnit med passioneret kollegaer, hvor vi vægter faglig udvikling
  • At du trives med, enten at arbejde dag/nat eller dag/aften
Vi finder vores arbejdsglæde i specialerne, dels fordi vi sætter den faglige stolthed højt og dels fordi vi arbejder sammen for at skabe de gode patientforløb.

Som sygeplejerske hos os er der mulighed for at arbejde hver 2. eller hver 3. weekend, begge i 8 timers vagter.

Du har indflydelse på din egen vagtplan og har 6-10 vagter på 4 uger.

Vi arbejder i 2 vagtlag, men ønsker du alle tre vagtlag er dette også en mulighed.

Er du sygeplejerskestuderende, så læs endelig videre, vi har også brug for dig!

Vi kan tilbyde dig en timelønsansættelse mens du studerer, og efter endt uddannelse kan vi konvertere din ansættelse til en fastansættelse som sygeplejerske. På denne måde kan du kort tid efter din ansættelse, få et erfaringstillæg, som ellers først vil være aktuelt efter 1 år.

Om afsnittet

Alle vores patientforløb er forskellige og varierer i længde og kompleksitet. Du vil derfor møde den yngre selvhjulpne patient og den ældre patient der har behov for mere kompleks sygepleje. Fælles er, at vi yder specialiseret sygepleje til patienter med lunge- og infektionssygdomme, instrumentel sygepleje og basal sygepleje. Flere af vores patienter ofte har behov for tværfaglig koordinering i deres behandling, og vi arbejder derfor tæt sammen med fx fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætister. Derudover er der også, i høj grad, et tæt samarbejde med kommunerne.

I det lunge- og infektionsmedicinske speciale vil du bl.a. møde patienter med svær pneumoni, erysipelas, sepsis, infektion uden fokus, lungecancer, KOL i exa. og mange andre spændende diagnoser og problemstillinger.

Hos os kan du udvikle din sygepleje og få erfaringer med både den akutte, den brede og den specialespecifikke sygepleje. I hverdagen vil du få et godt sammenspil mellem basal, akut og instrumentel sygepleje.

Vi prioriterer det gode arbejdsmiljø, både gennem tværfagligt samarbejde, en god spørgekultur og gennem vores gode kollegaskab. Vi griner meget sammen og vægter at vi mødes til kaffe om formiddagen og frokost til middag – også når der er travlt.

Hvad siges der om vores afsnit?

”Det er et rigtig godt læringsmiljø – der er plads til at spørge, og man føler ikke at det er dumme spørgsmål”, sygeplejestuderende.

”Jeg er så glad for at være her. Det er dejligt at vi har mange gode og kompetence kollegaer”, erfaren sygeplejerske.

”I har været så søde hele vejen igennem, også selvom vi har fyldt ret meget”, pårørende og patient i afsnittet.

”Det vi har her, er helt unikt, det kan man ikke få andre steder” SSA og sygeplejerske.

”Det passer bare så godt til mig, de patienter der er her” overlæge.

Er du allerede sygeplejerske og måske en erfaren én af slagsen?

Så kan vi tilbyde lungemedicinsk speciale kursus, eller infektionsmedicinsk specialekursus hvis du er ny i specialerne. Eller, vi kan også tilbyde det helt nye diplommodul i lungesygdomme til den mere erfarne lungesygeplejerske.

Hvem er vi?

Vi har 18 lunge- og infektionsmedicinske patienter. Vi er en personalegruppe på knap 30 medarbejdere, hvor ca. 2/3 er sygeplejersker og den sidste 1/3 er SSA’er.

Vi har også en kvalitetssygeplejerske, en introduktionssygeplejerske, en forflytningsvejleder og 2 kliniske vejledere og en oplæringsvejleder.

Derudover har vi en afsnitsfarmakonom, foruden hospitalets farmakonomer samt en sygeplejesekretær.

Vi er også så heldige at vi har rigtig mange gode timelønnede som giver en hånd med når der er brug for det. Nogle af dem er tidligere elever, studerende eller tidligere kollegaer.

Som noget særligt hos os, arbejder vi med studieunit for de sygeplejestuderende og for SSA-eleverne. Det betyder, at de uddannelsessøgende har nogle helt særlige rammer for at sikre et godt og trygt læringsmiljø, i tæt samarbejde med de to kliniske vejledere og oplæringsvejlederen.

Vi har også en særlig palliativ funktion for vores KOL-patienter, hvor de kan indlægges i et planlagt forløb til lindring og justering af den palliative behandling. Vi har øremærket en stue, der fungerer som palliationsstue, hvor pårørende har mulighed for at være døgnet rundt. Vi har gennem flere år, arbejdet intens med de palliative forløb, og vi har også snart 2 palliationssygeplejersker i afsnittet.

Vi arbejder også aktivt med at skulle flytte på det nye hospital ultimo 2026, og vi får muligheden for at afprøve de nye sengestuer med en mockup stue i afsnittet.

Hvad kan vi tilbyde?
En arbejdsplads som arbejder praksisnært med udviklingstiltag.

Udvikling og faglig fordybelse

Løbende fagspecifik undervisning

Spændende og varierende patientforløb, hvor du både kommer til at varetage akut, kompleks og basal sygepleje

Et tæt tværfagligt samarbejde med afsnittets læger, farmakonom, og terapeuter

3 mdr. samtale hvor du får mulighed for at lægge en karriereplan inden for afsnittets faglige profiler

Når du starter, giver vores introduktionssygeplejerske Christine eller vores kvalitetssygeplejerske Lisette dig et grundigt introduktionsforløb hvor du vil blive tildelt en mentor. Introduktionsprogrammet bliver tilrettelagt individuelt ud fra dine kvalifikationer. Du vil have medindflydelse på dit introduktionsprogram og fokus vil være på dig, din trivsel og din læring. Dvs. i de første 4 uger, hvor du ikke vil være en del af normeringen.

Til efteråret kan vi tilbyde specialekursus i enten lungemedicin eller infektionsmedicin, som også udløser et kompetencetillæg.

Er du nyuddannet, vil du få tilbudt at komme på kurset: ”Godt på vej i Sygeplejen” samt hospitalets IV kursus.

I løbet af 3 år vil du i alt få tildelt tillæg som samlet set giver dig 30.000 kr. mere om året oveni basislønnen (på fuld tid).

Derudover vil du automatisk få et akut medicinsk tillæg ved din ansættelse.

Hos os går fællesskab, faglighed og forløb hånd i hånd. Det vil sige, at vi vedvarende arbejder på at imødekomme patienternes behov, med udgangspunkt i høj faglighed og rummelighed. Samtidig med at vi passer på hinanden og dyrker sammenholdet.

Lidt af det praktiske
Hvor mange timer du skal arbejde, aftaler vi, det gælder også din startdato.
På sigt vil det også være muligt at prøve kræfter med det lidt mere akutte, og du kan blive tilbudt vagter i Base 2 i akutmodtagelsen på Hillerød. Hertil følger også et tillæg for delestilling.

Vi opfordrer alle til at søge, uanset om du er studerende, nyuddannet eller erfaren sygeplejerske.

Du kan se mere om den hverdag der venter dig her:

Bliv en del af LIA

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Yderligere oplysninger
Har ovenstående fanget din interesse - og vil du gerne vide mere om stillingen, så kontakt oversygeplejerske Lea Normand Nielsen på tlf. 48 29 52 60 eller på mail lea.normand.nielsen@regionh.dk

Du må også meget gerne komme på besøg i afdelingen til en uforpligtende snak.
Du kan læse mere om hospitalet og afdelingen her

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV mv. via Annoncelink senest den 28.06.24 kl. 12.
Samtaler afvikles løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning.





Dine løn- og ansættelsesvilkår Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk. *Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med minimum følgende karakterer: • mundtlig kommunikation med karakteren 10 • læseforståelse med karakteren 7 • skriftlig fremstilling med karakteren 7

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nordsjællands Hospital (Frederikssund), Frederikssundsvej , 3600 Frederikssund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051497

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet